Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
25.08.2022
Jednorázové nádobí: skvělý doplněk na každou párty
Jednorázové nádobí můžete použít na dětských oslavách, firemních párty nebo třeba i oslavách určených pro dospělé. Jejich výhodou je to, že zapadnou n... číst celé
08.08.2022
Dortové svíčky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě!
Dortové svíčky patří na dort, mají ho ozdobit, ale jsou také praktické právě z toho důvodu, že víme, kolik let dotyčný slaví. číst celé
21.07.2022
Balónky jsou oblíbenou součástí mnohých párty. Proč?
Balónky umí ozdobit každou oslavu. Nejenom dětské párty či narozeninové oslavy, ale také serióznější akce, jako je například svatba. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jednorázové nádobí: skvělý doplněk na každou párty
25.08.2022
Jednorázové nádobí: skvělý doplněk na každou párty
Jednorázové nádobí můžete použít na dětských oslavách, firemních párty nebo třeba i oslavách určených pro dospělé. Jejich výhodou je to, že zapadnou n... číst celé
Dortové svíčky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě!
08.08.2022
Dortové svíčky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě!
Dortové svíčky patří na dort, mají ho ozdobit, ale jsou také praktické právě z toho důvodu, že víme, kolik let dotyčný slaví. číst celé
Balónky jsou oblíbenou součástí mnohých párty. Proč?
21.07.2022
Balónky jsou oblíbenou součástí mnohých párty. Proč?
Balónky umí ozdobit každou oslavu. Nejenom dětské párty či narozeninové oslavy, ale také serióznější akce, jako je například svatba. číst celé
Jak vyzdobit narozeninovou oslavu
19.01.2022
Jak vyzdobit narozeninovou oslavu
Narozeninová párty je skvělou příležitostí, jak se setkat se svými přáteli a rodinou. Zatímco u dětí slavíme každý rok, dospělí slaví spíše životní ju... číst celé
Copyright © 2022 Slavíme.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz